امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
۹۰ در خانه به استقلال ملاثانی هم باخت
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، در هفته هفته هفتم لیگ دسته اول فوتبال کشور، تیم استقلال ملاثانی با تک گل میلاد پاک پرور در دقیقه ۹۰ و از روی نقطه پنالتی به پیروزی رسید.
در این مسابقه تیم ۹۰ در دقایق وقت اضافه صاحب ضربه پنالتی شد که این ضربه را محمد زینالی از دست دا.
با این نتیجه تیم ۹۰ اورمیه تنها با یک امتیاز از ۶ بازی در رده آخر باقی ماند و استقلال ملاثانی با یازده امتیاز به رده دهم صعود کرد.
ابراهیم اشکش سرمربی استقلال ملاثانی گفت: خوشحالیم در این بازی به سه امتیاز ارزشمند کسب کردیم و در غیاب ۶ بازیکن اصلی در ارومیه عملکرد خوبی به نمایش بگذاریم.
وی افزود: برای مردم کلانشهر ارومیه ناراحت و امیدواریم مشکلات تیم ۹۰ که در این شهر بسیار پرهوادار است حل شود تا دوباره شرایط خوبی داشته باشند و باید از مدیرعامل این باشگاه که در میان این مشکلات و بیمهریها، تیم را در کوران مسابقات قرارداده قدردانی کرد.
وی اضافه کرد: تلاش تیمش در فصل نخست بقاست با این حال تا به امروز عملکرد تیم رضایتبخش بوده است.
فرهاد فضلی سرمربی ۹۰ هم گفت: همانند بازی های قبلی در زدن ضربات آخر ضعف داشتیم و پنالتی ما نیز تبدیل به گل نشد.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما کمبود بازیکن و کم تجربگی است.
تیم فوتبال ۹۰ , تیم فوتبال استقلال ملاثانی , فوتبال , لیگ دسته یک
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.