امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
کرونا جان میگیرد، مسئولین به فکر تبلیغند و مردم هم بیخیال و فراموششده
این روزها ویروس منحوس چینی میتازد و از هر قشری خبرنگار و مسئول و نوجوان و میانسال را به کام مرگ میکشاند طوریکه فقط در آذربایجانغربی روزانه بطور میانگین بین ۲۰ تا ۴۰ نفر از هموطنان بخاطر کرونا فوت میکنند.
ولی نکته عجیب ماجرا اینجاست که نه مسئولین رغبتی برای مقابله جدی با شیوع گسترده بیماری دارند نه مردم رغبتی برای پیشگیری و رعایت پروتکلها و پیشگیری و کلا هیچ کس برایش مهم نیست که مردم این روزها بخاطر یک ویروس نانومتری جان میدهند.
اگر اخبار را نگاهی بیاندازیم، هر اداره و ارگانی بخاطر هفته مرتبط با خودش و برای تبلیغات و ساخت رزومه و کارنامه موفق همایش، برنامه و جلساتی برگزار میکند و از این و آن تجلیل میکند و تا دلت بخواد چند ده نفر را در یک فضای بسته و کوچک بدون تهویه مناسب در یک جا گرد هم میآورد و خروجی آن میشود حداقل یک مبتلا به کرونا بعد از گذشت ۲ هفته از آن برنامه ولی مهم رزومهای برای مدیر آن نهاد است جان این وسط ارزشی ندارد.
در آنور گرانی و اقتصاد در هم شکسته و کمری که دیگر راست نمیشود و مردم با جیب خالی مجبورند کسب و کار خود را باز نگه دارند و آنقدر خالی که امکان خرید تجهیزات بهداشتی و پزشکی چون ماسک را هم ندارند یا حتی اگر دارند از یک ماسک باید برای چند روز استفاده کنند.
خروجی چند ده جلسه مقابله با کرونا چه در کشور و چه در استان، تصمیماتی بی سرانجام و بدون اجراست همانند آنچه نمایشی از بسته شدن ورود و خروج از شهرها افزایش سرسام برانگیز مبتلایان به کرونا و آمار فوتیها و البته مهمترین تصمیم برای آمارسازی بجای آمارهای واقعیست مسئول بالارتبه از فوت ۳۰۰ نفر میگوید، معاون از فوت ۵۰۰ نفر بصورت غیررسمی میگوید و کارشناس از فوت ۷۰۰ نفر و یک مسئول نامرتبط از فوتی کمتر از ۱۰۰ نفر میگوید آمار رسمی (وزارتی) را آماری منباب ترساندن میداند این وسط مردم از چندرویی مسئولا، به ویروس بیاعتماد شده تا خودشان مبتلا شوند.
سری به گوشه گوشه شهر بزنید، مراسمات دورهمی و عروسی و پارتیها بساط است، جلسات ادارات برقرارتر از قبل، آزمونها بصورت حضوری هم هست و این وسط فقط تبلیغ نبودن است.
جدای از ورشکسته شدن بسیاری اصناف منجمله رستورانها، کسبوکارهای گردشگری و … مردم دیگر به هیچ چیزی اعتماد ندارند و دلیلش چندرویی مسئولین و رسانههاست.
رسانه چرا، همان صداوسیمایی که اول کرونا رو دستاورد آمریکا و دشمن میدانست، بعد در گوشه تصاویر نوشت با کرونا مبارزه کنیم و پیشگیری کنیم بعد شعار «کرونا را شکست می دهیم» حالا هم اصلا کرونایی نیست یا همان مسئولی که اصلا دارو را قبول نداشت و میگفت واکسن به این زودیها نمیاد حالا میگوید دارو را یک ایرانی در آمریکا ساخته و قص علی هذا و این هم نباید فراموش کرد برای مبارزه در هر نوعی از جنگ بگیر تا ویروسی این چنین باید همه دست به دست هم دهند نه فقط یکی دو مسئول از دهها مسئول دستگاههای دراز و طویل ادارات.
بله سیاسی کردن تمام موضوعها بخصوص ویروس سهمگین کرونا، بیخیالی مسئولین، جلسات بی ثمر، بگو و بخند مسئولین، چندگانگی آنها، بیخیالی و جیب خالی مردم، فراموش شدن جامعه و … همه اینها روی هم اوضاع بحرانی کرونا را رقم زده و هر روز چند صد نفر در کشور و چند ده نفر را در اورمیه از دست میدهیم بدون آنکه تلاشی برای مبارزه یا برنامهای برای متوقف کردن شرایط بغرنج داشته باشیم.
با جلسه پشت جلسه و این بیخیالیها و نداشتن قدرت در استانها به جایی نمیرسیم.
در آخر، مردم خودتان میدانید با ویروس فراموش شدهاید همین و خودمان به فکر خودمان باشیم
اقتصاد , جلسات , فراموشی , کرونا , کروناویروس , کووید-١٩ , ماسک , مردم , مسئولان , ویروس کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.