امروز : یکشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۲ - 17 ربيع أول 1445
پارک جنگلی اورمیه گرفتار سودجویان شده است
به گزارش پایگاه خبری اورمیه و به نقل از تسنیم، هادی قاسمی گفت: در دوم دی ماه سال گذشته عدهای سودجو براساس ادعای صوری، خود را مالک قطعه ای از زمینهای پارک جنگلی اورمیه که از شخصی دیگر خریداری کرده بودند نامیدند.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانغربی افزود: به دنبال ادعای مالکیت این اشخاص، تعداد ۲۰ عدد درخت به صورت شبانه قطع شده بود که بلافاصله پس از فهمیدن موضوع توسط مأمورین، این اداره کل از طریق مقامات قضایی و پاسگاه منطقه البرز اورمیه حکم توقف عملیات را صادر کرد.
وی تصریح کرد: تاکنون بیش از سه ماه است که عملیات ساخت و ساز در زمینهای پارک جنگلی متوقف شده و هیچگونه فعالیتی در این اراضی صورت نمیگیرد.
قاسمی با بیان اینکه قانون حفاظت و بهره برداری از مناطق آبخیزداری کشور اینگونه اقدامات را جرم محسوب میکند افزود: بر اساس ماده ۶۸۰ قانون تعزیرات حکومت اسلامی و همچنین ماده ۵۶ منابع طبیعی، اقداماتی مانند قطع درختان جرم بوده و بزودی حکمهای قابل قبولی علیه متصرّفان و بازپسگیری این زمینها خواهیم رفت.
پارک جنگلی , درخت , زمین خواری , سودجویان , طبیعت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.