امروز : جمعه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۲ - 26 جماد أول 1445
وضعیت رستورانهای اورمیه بعد از شیوع کرونا
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، بررسیهای میدانی نشان میدهد آمار فروش کافیشاپها، اغذیهفروشیها و رستورانها در اورمیه بدلیل شیوع بیماری کرونا به حداقل خود رسیده است بطوریکه میتوان این صنف را نیز بصورت غیررسمی تعطیل اعلام کرد.
رستورانداران در مورد کاهش فروش چه میگویند؟
یکی از فستفودیهای معروف اورمیه میگوید: در روزهای معمول بیش از ۲۵۰ فیش فروش غذا داشتیم که در ۳ روز گذشته بترتیب این میزان به ۸۰، ۵۰ و اکنون حدود ۲۰ رسیده است و امروز نیز از صبح تنها ۲ مورد فروش غذا داشتیم و ادامه این وضعیت بسیار نگران کننده است.
یک رستوراندار که غذاهای رژیمی میفروشد، میگوید: آمار فروش غذا در ۴ روز گذشته نزدیک به ۸۰ درصد افت داشت و امروز در روز پنجشنبه که معمولا رکورد فروش به ثبت میرسد، هیچ فروشی ثبت نشده بطوریکه میتوان امروز را بطور غیررسمی روز تعطیلی رستوران نامید ضمن اینکه آمار حتی در مورد سفارشات اپلیکیشنهای غذایی نیز صدق میکند.
یک کافیشاپدار اورمیهای با تایید کاهش و به حداقل رسیدن فروش میافزاید: در طی ۳ روز گذشته معدود مشتریهایی مراجعه کردهاند که این تعداد کفاف هزینهها را نمیدهد و با ادامه این روند شاسد مجبور به تعطیلی شویم.
یک رستوراندار سنتی کاهش فروشش را در حد ۹۵ درصد میداند و میگوید: در طی چند روز گذشته برخلاف وجود روزانه ۱۰۰ مشتری، مجموعا ۲۵ فیش فروش صادر کردهایم و این وضعیت نگران کننده است.
یکی از آبمیوهفروشیهای معروف اورمیه میگوید: از ۴۰ تا ۵۰ فیش صدور آبمیوه در روزهای عادی، اکنون تنها ۶ تا ۱۰ فیش صادر میکنیم که هزینههای مارا نیز پوشش نمیدهد.
یک مرکز ارائه خدمات غذاهای ارزانقیمت نیز وضعیت کاهش مراجعه شهروندان به رستورانها را اسفناک میداند و میافزاید: امروز نسبت به هفتههای گذشته، تقریبا فروشی در حد صفر داشتیم بطوریکه تعداد فیشهای صادره فروش غذا به کمتر از انگشتان ۲دست رسیده است.
همزمان با بحران شیوع کرونا، بهای مواداولیه بشدت افزایش یافت!
یک رستوراندار اورمیهای، میگوید: بعد از شیوع بیماری کرونا و کاهش فروش، اتفاقی عجیب در سکوت مسئولین و توجه همه به شیوع بیماری رخ داد و آن، افزایش بیحد و غیر منطقی مواد اولیه بود بطوریکه، قیمت لیموترش از حدود ۱۵۰۰۰ تومان به ۴۵ تا ۸۵هزار تومان، قیمت کاهو از ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ به بیش از ۸۰۰۰ تومان و حتی قیمت سایر اقلام این چنین نیز افزایش یافته ضمن اینکه برخی مواد غذایی همچون سرکه، خردل و بالزامیک نایاب معمولا شده است.
مدیر یک رستوران فستفود اورمیهای با اظهار تعجب از افزایش بهای میوه و سبزی میگوید: اکثر رستورانها بدلایل بهداشتی و در روزهای عادی نیز نیاز به دستکشهای یکبار مصرف، ضدعفونی کنندهها و مواد بهداشتی این چنین داشتند که بعد از شیوع کرونا، مواد بهداشتی که یکی از ملزومات یک رستوران است یا در بازار موجود نیست و یا باید با قیمتی گزاف تهیه میشود که مشکلات عدیدهای برای ما و همکاران ایجاد کرده است.
تاثیر کرونا بر وضعیت پخش مواداولیه
مسئول پخش یکی از برندهای مهم و با سابقه تامین مواداولیه غذایی با نگرانکننده خواندن وضعیت بازار رستورانها و اغذیه فروشان میگوید: در یکی از مجتمعهای تجاری شهر اورمیه که بطور میانگین هر ۳ روز بالغ بر ۳۰میلیون تومان سفارش دریافت میکردیم این هفته تنها ۴۰۰۰۰ تومان سفارش دریافت کردیم.
پخش یکی از برندهای معروف نوشیدنی نیز میگوید: در یک مجتمع از سفارش بیش از یک وانت نوشیدنی طی هر ۳ روز، بعد از اعلام وضعیت این بیماری، تنها یک بسته ۲۴عددی نوشیدنی سفارش دریافت کردیم که کاهشی بیسابقه است.
وضعیت اپلیکیشنهای غذایی چه تاثیری کرده؟
یکی از رانندگان پیک یک اپلیکیشن غذا میگوید: طی ۳ روز اخیر از ۲۰ سفارش روزانه تحویل غذا، اکنون تنها ۳ تا ۵ سفارش دریافت و تحویل میدهیم که این آمار، هزینه بنزین ما را نیز تامین نمیکند.
یک راننده دیگر میگوید: میانگین سفارشات روزانه من بطور حداقل ۱۵ سفارش روزانه بوده که این آمار به کمتر از ۴ سفارش رسیده است.
آبمیوه , پیتزا , رستوران , غذا , غذاهای رژیمی , فروش , فست فود , کافی شاپ , کباب , کرونا , مواد اولیه , ورشکست
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.