Sunday, 1 October , 2023
امروز : یکشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۲ - 17 ربيع أول 1445
شناسه خبر : 4989
  پرینتخانه » ورزشی تاریخ انتشار : 06 شهریور 1399 - 19:46 |

فولاد سیرجان ایرانیان در اورمیه همه را برد و قهرمان شد

تیم فولاد سیرجان ایرانیان، تیم شهرداری ورامین را هم شکست داد و در اورمیه قهرمان مسابقات ۴جانبه والیبال «جام دریاچه اورمیه» شد.
فولاد سیرجان ایرانیان در اورمیه  همه را برد و قهرمان شد

به گزارش پایگاه خبری اورمیه، تیم فولاد سیرجان ایرانیان در آخرین روز مسابقات ۴جانبه والیبال «جام دریاچه اورمیه» با برتری ۳ بر ۲ برابر شهرداری ورامین، قهرمان این تورنمنت شد.

فولاد سیرجان ایرانیان ست‌های اول، چهارم و پنجم را با امتیازهای ۲۵ بر ۲۱، ۲۵ بر ۲۲ و ۱۵ بر ۱۱ را به نفع خود به پایان رساند و شهرداری ورامین هم ست‌های دوم و سوم را با امتیاز ۲۵ بر ۲۱ و  ۲۵ بر ۲۰ از آن خود کرد.

صابر کاظمی بازیکن فولاد سیرجان با ۳۴ امتیاز و علی جلالی بازیکن شهرداری ورامین با ۲۱ امتیاز بهترین بازیکنان دو تیم بودند.

مصاحبه سرمربیان:

مجید تابش‌نژاد سرمربی شهرداری ورامین مسابقات اورمیه را برای تیمش مفید دانست و خاطرنشان کرد: مسابقات دوستانه والیبال «جام دریاچه اورمیه» برای ما مفید بود و توانستم ترکیب ۶ بازیکن اصلی تیم را برای لیگ برتر مشخص کنم.
سرمربی شهرداری ورامین افزود: بازی کردن در شرایط کرونایی، متفاوت است و امیدواریم با پایان این بیماری، مسابقات با حضور تماشاگران پیگیری شود.

محمدرضا تندروان سرمربی فولاد سیرجان ایرانیان هم گفت: در اورمیه، به بیش از اهداف مدنظرمان دست یافتیم و بازیکنان با ۱۵ ست بازی بیش از پیش به هماهنگی کامل دست یافتند.
وی اضافه کرد: همه تیم‌ها به شرایط بازی بدون تماشاگر و در شرایط کرونایی عادت خواهندکرد.

نویسنده : سینا افشاریان
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.