Sunday, 10 December , 2023
امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
شناسه خبر : 4704
  پرینتخانه » یادداشت تاریخ انتشار : 24 مرداد 1399 - 15:03 |

طنز: طرح فروش نفت خودمون به خودمون

* یاور خیری
طنز: طرح فروش نفت خودمون به خودمون

طرح فروش نفت خودمون به خودمون یک طرح خیلی عالی هستش یعنی نیکلاس مادرو با اون همه نبوغ در به گاف دادن ونزوئلا بعد شنیدن طرح فروش نفت خودمون به خودمون روحانی الان یک هفته هستش کنج کاخ ریاست جمهوریش نشسته و هر وقت نور می بینه جیغ میکشه!
جزئیات این طرح چیه !؟ واقعیت اینه حسن کلا به جزئیات اعتقاد نداره! سر همین موضوع کلا طرح جزئیات نداره! فقط نفت ملی که مال مردم هستش رو به خود مردم می فروشن و سه سال دیگه اگه نفتی مانده باشه تحویل میدن!
حالا تو این سه سال مسئولین با کفایت تلاش می‌کنند برای این نفتی که به ما قالب کردند یه مشتری براش پیدا کنند که اگه پیدا هم نشد و هند هم حاضر نشد نفتمون رو با سی دی های قسم به خون و دیوار امیتا باچان مبادله کنه، یه بابک زنجانی می سازند که آش رو با جاش بالا بکشه و بشینه تو کانادا و گیلاس زهرماری به دست تو ویلای چند صد میلیارد تومانیش به ریش هممون بخنده !! و این گونه کل کشور دچار یک گشایش عظیم اقتصادی، اجتماعی، عاطفی، خانوادگی و انفرادی میشه و شادی و فرح به جامعه ایران باز می گردد.

نویسنده : ⁩یاور خیری
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.