امروز : سه شنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۲ - 16 جماد أول 1445
صفهای نان باز هم در اورمیه تشکیل شد؟
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، پیامهای متعدد مردمی از تشکیل صفهای نان و کاهش عرضه توسط نانواییها حکایت دارد.
تنها چند هفته بر تشکیل چند جلسه توسط مسئولان برای حل مشکل نان نگذشته که دوباره صفهای نان در اورمیه دوباره تشکیل شد.
مسئله البته به سخنان متناقض مسئولین برمیگردد؛
چند روز قبل رئیس اتحادیه نانوایی تهران اعلام کرده بود که همه چیز غیر از نان گران شده است، نان باید ۷۵ درصد گران شود، تا بتوانیم ادامه دهیم.نان سنگک باید ۳ هزار تومان شود.
با این حال علیرضا ملامحمدیزاده فرماندار اورمیه هم گرانی نان در اورمیه را رد و گفته بود: با واحدهای نانوایی گران فروش به شدت برخورد میشود. و هیچ کمبودی در عرضه آرد به واحدهای نانوایی وجود ندارد.
با این حال تصاویر ارسالی شهروندان و منتشر شده در صفحات اجتماعی حاکی از بروز دوباره مشکل نان حکایت دارد و باید منتظر ماند و دید مسئولین در این باره چه تصمیمی اتخاذ خواهندکرد.
تا این لحظه مسئولینی در این باره اظهارنظری نکردهاند!
تصاویر: ارسالی شهروندان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.