امروز : یکشنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۲ - 21 جماد أول 1445
شل کن سفت کن کرونا، مردم را بیاعتماد کرده است
یک سال پس از شیوع رسمی کرونا بر مبنای اعلام دولت، این روزها کرونا از made in china به madin in england تغییر کرده و در حال جولان است.
از روزی که رییسجمهور و مسوولین وزارت بهداشت ابتدا تکذیب و سپس از اتمام بیماری در شنبه هفته آینده تا به امروز بیش از ۵۶هزار نفر در ایران بخاطر این ویروس منحوس فوت و بیش از ۱.۵میلیون نفر در کشور به این بیماری مبتلا شدهاند که سهم استان آذربایجانغربی ۱۱۱هزار نفر مبتلا و ۳۵۹۱ فوتی است.
مهمترین راهکار مقابله با این بیماری از همان روز اول به گفته سازمانهای جهانی و مسوولین وزارت بهداشت استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی بههمراه شستوشوی دست و همچنین کاهش و به حداقل رساندن دورهمیها اعلام شده که در این خصوص فضای مجازی بهعنوان پیشرو در تشویق مردم به رعایت این شیوهنامه و پروتکلها مطرح شده است.
با این حال یکی از نکاتی که مردم را به رعایت این شیوهنامهها بخصوص زدن ماسک و در خانه مانی دلسرد کرده و حتی به اعتمادها به پیامهای فضای مجازی کمرنگ کرده، شل کن سفت کن هاییست که در روزها و مناسبتهای خاص در حال رخ دادن است بطوریکه نزدیک برخی مناسبت خاص آمار به شکلی اعجاب برانگیز کاهش و در روزهای نزدیک شادی و بزم این آمار به شکلی عجیب افزایش مییابد و محدودیتها نیز بالطبع سختگیرانه میشود که البته علیرغم اعلام محدودیتها، برخوردها نامیزان بوده و بسیاری از عدم برخورد و رعایت محدودیتها بخصوص سفرهای جادهای حکایت دارد.
با این حال، در روزهای نخست این بیماری منحوس، قرارگاهی فضای مجازی استان آذربایجانغربی با نام رُک راهاندازی و اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی و فرهنگی تلاش زیادی برای تشویق مردم به رعایت شیوهنامهها و در خانهمانیها کردند که همین تلاش باعث کاهش آمار بیماری شد گرچه همین شل کن سفت کن ها این قرارگاه و تلاش فعالان را به حاشیه راند.
با این حال با گذشت بیش از ۳۶۵ روز از آغاز رسمی این بیماری “بدون احتساب اعلام آغاز بیماری در دیماه سال گذشته” مردم در دوراهی جدی انگاری بیماری و شوخی و عادی انگاری بیماری هستند.
با این حال کشف واکسن بیماری و اخبار دلسرد کننده توسط برخی درخصوص واکسنها نیز موردیست که این روزها بیش از گذشته اوضاع را برای مردم دلسرد کرده بطوریکه بیشتر مردم در چند راهی واکسن ایرانی، واکسن آمریکایی، واکسن روسی، چینی، انگلیسی و سایر قرار گرفته اند طوریکه اگر فضای مجازی منبع مردم است، واکسن آمریکایی و انگلیسی مورد قبول مردم قرار میگیرد ولی همین واکسنها بشدت توسط رسانههای دیگر مورد حمله قرار گرفته، برعکس همین رسانهها واکسنهای داخلی و روسی را واکسن مناسب دانسته برعکس فضای مجازی این واکسنها را نقض میکنند بعبارتی اینست دوراهی.
هر چند امیدواریم بزودی شاهد پایان این بیماری باشیم ولی کمکی که این بیماری برای راهاندازی دورکاری و سرعت بخشیدن به رشد آموزشهای مجازی و علم شد قابل کتمان نیست و شاید چنین بیماری برای سرعت بخشیدن به پیشرفت بشر نیاز بوده است.
بیماری کرونا , رعایت پروتکلها , کروناویروس , کووید-١٩ , ویروس انگلیسی , ویروس کرونا , ویروس منحوس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.