Wednesday, 4 October , 2023
امروز : چهارشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۲ - 20 ربيع أول 1445
امروز : چهارشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۲ - 20 ربيع أول 1445
داغترینها »
شناسه خبر : 1282
پرینتخانه » اخبار استان, اقتصادی
تاریخ انتشار : 16 دی 1398 - 13:57 |
در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سیب استان
سفر هیاتهای هندی و ویتنامی برای واردات سیب از آذربایجانغربی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی گفت: به دنبال بازارهای جدید صادراتی برای محصول سیب استان هستیم.
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، شهدی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سیب استان آذربایجانغربی، با اشاره به وجود حدود ۷۲۰ هزار تن سیب در سردخانه های استان و برنامه ریزی استان برای صادرات این محصول گفت: استان به دنبال بازارهای جدید صادراتی سیب است و به همین منظور هیاتی از تجار استان برای بازاریابی و معرفی ارقام مختلف سیب آذربایجان غربی به کشور هندوستان اعزام شدند.
وی ادامه داد: بزودی هیاتی ازتجار کشور ویتنام نیز برای خرید سیب به آذربایجان غربی سفر می کنند که امیدواریم بتوانیم بخشی از سیب استان را به این کشور صادر کنیم.
وی در ادامه با اشاره به برخی از موانع صادرات سیب استان از جمله تعرفه و درجه بندی سیب های صادراتی ، گفت: موانع و مشکلات با امضای استاندار محترم به وزارت صمت ارسال شده که امیدواریم با مساعدت وزیر محترم صمت این مشکلات رفع شود.
به اشتراک بگذارید
http://urmia7.ir/?p=1282
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.