Wednesday, 29 November , 2023
امروز : چهارشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۲ - 17 جماد أول 1445
شناسه خبر : 15931
  پرینتخانه » ورزشی تاریخ انتشار : 02 آبان 1401 - 23:28 |

سرمربی ۹۰ اورمیه استعفا کرد

سرمربی ۹۰ استعفا کرد.
سرمربی ۹۰ اورمیه استعفا کرد

به گزارش پایگاه خبری اورمیه، داریوش هرمزی سرمربی تیم فوتبال ۹۰ اورمیه در اقدامی غیرمنتظره از جمع زردپوشان اورمیه‌ای در رقابت‌های لیگ دو جدا شد.

هرمزی از فصل گذشته هدایت تیم ۹۰ اورمیه را برعهده داشت و با وجود پنجره بسته و در اختیار داشتن بازیکنان جوان و کم تجربه توانست فصل کذشته با این تیم در جمع مدعیان قرار گرفته و از شانس بیشتری برای صعود به رقابت‌های لیگ یک برخوردار باشد.

این مربی خوزستانی در فصل جاری نیز فعالیت خود را با وجود همان مشکلات فصل قبل با تیم ۹۰ اورمیه استارت زد و این تیم تا پایان هفته چهارم با هدایت داریوش هرمزی در حالی با‌کسب ۶ امتیاز در رتبه چهارم جدول گروه الف رقابت های لیگ دو قرار گرفته‌اند که این تیم به دلیل پنجره بسته و عدم صدور کارت بازی بازیکنان اصلی از بازیکنان رده جوانان در این ۴ مسابقه استفاده کرده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.