امروز : سه شنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۲ - 16 جماد أول 1445
رئیسجمهور، واحد سولفات پتاسیم پتروشیمی اورمیه را افتتاح کرد
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، با دستور رئیس جمهور و بصورت ویدئوکنفرانس، طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه به بهرهبرداری رسید.
این واحد جدید قرار است ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم و ۵۰ هزار تن اسید کلریدریک است را تولید کند.
محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجانغربی در خصوص این طرح گفت: سولفات پتاسیم پتروشیمی اورمیه با هدف تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پاییندستی با ظرفیت تولید سالانه ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم ساخته شده است.
وی افزود: ارزش فروش محصولات سولفات پتاسیم پتروشیمی اورمیه که با سرمایهگذاری ۷ میلیون دلاری اجرا شده ۴۶۵۰ میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: این واحد قرار است سبب اشتغالزایی ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم در دوران بهرهبرداری و اشتغالزایی برای ۷۰ نفر در زمان پروژه شده است.
رسول اشرفزاده مدیرعامل شرکت گروه پتروشیمی سرمایهگذاری ایرانیان (پترول) در آئین افتتاح این طرح گفت: با بهرهبرداری از طرح سولفات پتاسیم پتروشیمی اورمیه، ظرفیت تولید این محصول در کشور به ۳۴۰ هزار تن رسید تا کشور از رتبه دوازدهم به رتبه نهم جهان برسد.
وی تاکید کرد: یکی از برنامههای هلدینگ خلیج فارس، توسعه صنایع تکمیلی و احداث پارک های پایین دستی پتروشیمی به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته است.
افتتاح , پتروشیمی اورمیه , صنایع نفت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.