Sunday, 10 December , 2023
امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
شناسه خبر : 8683
  پرینتخانه » اخبار استان, اسلایدر, سیاسی تاریخ انتشار : 27 اسفند 1399 - 17:29 |

ثبت‌نام ۳۰۷ داوطلب برای انتخابات شورای شهر اورمیه

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان‌غربی گفت: ۳۰۷ داوطلب در اورمیه /مرکز استان/ برای انتخابات شورای شهر نام نویسی کردند.
ثبت‌نام ۳۰۷ داوطلب برای انتخابات شورای شهر اورمیه

به گزارش پایگاه خبری اورمیه،علی مصطفوی رئیس ستاد انتخابات استان گفت:بر اساس آخرین آمار دریافتی از فرمانداری‌های استان یک هزار و ۹۴۱ نفر برای انتخابات شوراهای شهر ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۸۹ درصد مرد و ۱۱ زن هستند.

وی افزود: از این تعداد ۶۲ درصد در فرمانداری، ۱۰ درصد از طریق اپلیکیشن موبایلی، ۱۱ درصد از طریق کامپیوتر و ۱۷ درصد نیز در دفاتر پیشخوان دولت اقدام به ثبت نام کرده اند.

وی ادامه داد: از مجموع ثبت نام کنندگان ۵۳ درصد دارای مدرک لیسانس، ۳۲ درصد فوق لیسانس، ۳ درصد دکتری، ۲ درصد حوزوی، ۵ درصد فوق دیپلم، ۳ درصد دیپلم و ۱.۵ درصد نیز زیر دیپلم هستند.

مصطفوی گفت: از مجموع ثبت نام کنندگان ۱۶.۵ درصد سابقه عضویت در شوراهای شهر را دارند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان‌غربی اضافه کرد: ارومیه با ۳۰۷ نفر، مهاباد ۱۶۰، بوکان ۱۵۲ و خوی با ۱۳۸ نفر چهار شهری هستند که به ترتیب بیشترین ثبت نام کنندگان را به خود اختصاص داده اند.

مصطفوی خاطرنشان کرد: برای هر کرسی اصلی و علی البدل شوراهای شهر ۴.۵ نفر رقابت خواهند کرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.