Sunday, 10 December , 2023
امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
داغترینها »
شناسه خبر : 6397
پرینتخانه » ورزشی
تاریخ انتشار : 02 آذر 1399 - 13:52 |
عجیب مثل فوتبال ایران:
بدلیل بیخیالی مالکین، ۹۰ با امیدهایش به تهران رفت
در اتفاقی عجیب که در فوتبال ایران سابقهدار است، تیم ۹۰ با امیدهایش راهی تهران شد.
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، درحالیکه تیم ۹۰ اورمیه امروز قرار است در هفته اول با هوادار تهران دیدار کند، سرانجام بهاری مدیرعامل این باشگاه از اعزام صح امروز تیم امید ۹۰ به تهران برای حضور در هفته اول خبرداد.
بعد از پیگیریها و عدم پاسخگویی مالک امتیاز تیم لیگ یک و سکوت مسئولین، طبق آخرین خبرها امروز تیم امید ۹۰ اورمیه در هفته اول با هوادار تهران دیدار خواهدکرد اتفاقی که شبیه دیدار هفته اول این تیم در نخستین سال حضورش در لیگ دسته یک است.
گفتین است، مسئولین ماشین سازی و زنوزی مالک سابق این تیم در اقدامی عجیب با نپرداختن بدهی فرناندز دروازه بان خارجی سابق خود، باعث محرومیت تیم ۹۰ از خرید بازیکن جدید و نقل و انتقالات شدند.
تا این لحظه مالک امتیاز تیم دسته یکی اورمیه و نماینده سابق این شهر در مجلس حاضر به پاسخ گویی در مورد این اتفاق نشده است.
برچسب ها
تیم ۹۰ اورمیه , عجایب , فوتبال , لیگ دسته اول فوتبال , لیگ دسته یک فوتبال
به اشتراک بگذارید
http://urmia7.ir/?p=6397
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.