Sunday, 10 December , 2023
امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
شناسه خبر : 3559
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 17 خرداد 1399 - 17:01 |

اخاذی مادر از فالوورهای اینستاگرام برای شکنجه نکردن فرزندش + فیلم

مهلا مادر شکنجه گر اینستاگرامی که با انتشار تصاویر کتک زدن کودکش و گریه های دردناک او در ازای نزدن بچه اش از مردم اخاذی می کرد، اعتراف عجیبی کرد.
اخاذی مادر از فالوورهای اینستاگرام برای شکنجه نکردن فرزندش + فیلم

به گزارش پایگاه خبری اورمیه و به نقل از رسانه‌ها، در پی انتشار عکس و فیلم که در آن مشخص شد زن مشهدی به نام مهلا با کتک زدن بچه اش و به تصویر کشیدن صحنه های دلخراش در صفحه اینستاگرامی خود قصد داشت تا از مردم اخاذی کند، با وارد عمل شدن پلیس فتای مشهد ساعاتی بعد دستگیر شد.

در فیلم اینستاگرامی مادر شکنجه گر دیده شد او با ارائه عکسی از کارت بانکی اش که روی آن اسم مهلا دیده شده از مردم می خواست در ازای کتک نزدن بچه اش به حساب او پول واریز کنند و با این اقدام دست به اخاذی احساسی و عاطفی می زد.

سرهنگ پاشایی، معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار رکنا پرده از جزییات اعترافات مادر شکنجه گر اینستاگرامی پرده برداشت. این مقام پلیسی گفت: پس از رسانه ای شدن اقدام ناراحت کننده مادر مشهدی در صفحه اینستاگرامش تیم ویژه ای از پلیس فتا خراسان رضوی وادر عمل شدند و پس از اخذ دستور دادستانی و شناسایی کامل مادر کودک آزار، ظهر امروز این زن را در خانه اش بازداشت شد و در حال حاضر بازجویی ها از وی ادامه دارد.

سرهنگ پاشایی در خصوص اعترافات مهلا گفت: این زن روان پریش است و در چند روز گذشته بیماری او شدت یافته است و با این حال در گفتگوی تلفنی که با این مادر داشتم، ایشان اقرار کردند از شخصی شنیده اند برای افزایش فالوورهایش در اینستاگرام می تواند این کار که همان کودک آزاری است را انجام دهد.

سرهنگ پاشایی در پایان گفت: ماجرای خاصی در این پرونده وجود دارد که پس از پایان تحقیقات فردا از سوی معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا اعلام خواهد شد.

| منبع خبر : رکنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.