امروز : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲ - 28 جماد أول 1445
آخرین اخبار کرونا از یافتن داروی احتمالی تا تولید دارو در ایران و بریتانیا
به گزارش پایگاه خبری اورمیه، اخباری از یافته های جدید در مورد داروی کرونا حکایت دارد با این حال سازمان بهداشت جهانی وجود پادتن را نشانه مصونیت نمی داند.
رمدسیویر داروی احتمالی کرونا!
استات نیوز نوشته است:
سهام شرکت داروسازی و بیوتکنولوژی آمریکایی گیلیاد در پی اخبار مربوط به موثر بودن داروی رمدسیویر در درمان ویروس کرونا تا ۱۲ درصد افزایش یافت.
آزمایشات بالینی داروی ضد ویروس “رمدسیویر” نتایج امیدوار کننده ای برای درمان ویروس کرونا نشان داده است که این امر موجب شد سهام شرکت داروسازی و بیوتکنولوژی آمریکایی گیلیاد، تولید کننده این دارو تا ۱۲ درصد افزایش یابد.
سهام این شرکت آمریکایی براساس داده های معاملاتی ۸.۱ درصد تا ۸۲.۷۴ دلار افزایش یافته است. حداکثر ارزش در طول معاملات به ۸۵.۷۹ دلار (۱۲ درصد) رسید.
تمام بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان دانگاه پزشکی شیکاگو با داروی “رمدسیویر” تحت درمان قرار گرفتند، براساس اعلام پزشکان به سرعت بهبود یافته و طی کمتر از یک هفته از بیمارستان مرخص شدند.
اولین گزارش از نتایج کارآزمایی بالینی فاز ۳ داروی “رمدسیویر” برای درمان بیماری کرونا از طرف دانشگاه شیکاگو منتشر شد. از ۱۲۵ بیمار با فرم شدید بیماری، ۱۲۳ نفر از بیمارستان مرخص شده اند؛ لازم به بیان است ۱۱۳ نفر از ۱۲۵ نفر بسیار بد حال بوده اند.
در این تحقیق، در اکثریت موارد بهبودی تا شش روز اتفاق افتاده است. علایم بهبودی از روز اول ظاهر شده است و تعدادی از بیماران بعد از روز اول از دستگاه ونتیلاتور باز شده اند. همچنین افت قابل توجه تب بلافاصله بعد از شروع درمان دیده شده است؛ تعداد محدودی تا روز دهم درمان شده اند. فقط دو نفر از ۱۲۵ نفر فوت شده اند.
رمدسیویر در ایران تولید خواهدشد
مهر نوشته است:
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گزارش عملکردی درباره اپیدمی ویروس کرونا ۲۰۱۹ منتشر کرد که در یکی از بخشهای این گزارش در خصوص مذاکره با شرکتی مستقر در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برای ساخت مواد اولیه دارویی «رمدسیویر» در درمان بیماری کوویدـ۱۹ اشاره شده است.
معاونت تحقیقات و فناوری قصد دارد بدین واسطه شرکت را به اداره کل بینالملل برای همکاری مشترک با شرکت چینی سازنده معرفی کند.
دکتر محمد اقتداری، دکتری شیمی آلی و رئیس هیئتمدیره شرکت تولیدکننده مواد دارویی در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران اظهار کرد: ما درصدد هستیم داروی «رمدسیویر» را که تحقیقات اثربخشی آن برای درمان کرونا اثبات شده به تولید برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه ما اقدامات خود را از اواخر اسفند با همکاری وزارت بهداشت و پژوهشگاه شیمی آغاز کردیم، گفت: قرار است این همکاری بین بخش خصوصی و بخش دولتی صورت بگیرد.
به گفته اقتداری، پیش از اسفند داروی «رمدسیویر» توسط محققان چینی روی بیماران مبتلا به کرونا مورد تست قرار گرفت و اثبات شد در درمان بیماری کرونا تاثیرگذار است.
مدیر این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه اثربخشی این دارو روی بیماران ۶۸ درصد است، افزود: این دارو به صورت تزریقی برای بیماران تجویز میشود.
وی با بیان اینکه پیشبینی شده است مواد اولیه از چین تامین شود و دارو در این شرکت به تولید برسد، ادامه داد: نمونههای وارداتی این دارو که وارد کشور شده بود توسط محققان در دانشگاههای علوم پزشکی مورد آزمایش روی بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ قرار گرفت و نتایج آزمایشهای آنان نیز دال بر این بود که داروی «رمدسیویر» در درمان کرونا تاثیر دارد. این آزمایشها روی ۸۰ بیمار از ۳۶ تا ۵۷ سال انجام گرفته است.
وجود پادتن، نشانه مصونیت نیست
بیزینس اینسایدر نوشته است:
سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که افراد بهبود یافته از کووید-۱۹ صرفا به خاطر وجود پادتن در بدن خود از ابتلای دوباره به این بیماری مصون نیستند.
سازمان بهداشت جهانی در حالی در اینباره هشدار داده که چند روز قبل هم کره جنوبی از شناسایی دهها نفر خبر داده بود که ظاهرا از کووید-۱۹ بهبود پیدا کرده بودند اما دوباره آثار بیماری در بدن آنها ظاهر شده است. با افزایش نگرانیها در این باره سازمان بهداشت جهانی بررسی پرونده پزشکی این افراد را در دستور کار قرار داد. یکی دیگر از فرضیهها در مورد بیماری دوباره احتمال ضعیف شدن ویروس در بدن مبتلایان و پدیدار شدن دوباره آن است.
علاوه بر مقامات سازمان بهداشت «دکتر جان سانتیاگو»، نماینده ماساچوست به نقل از کارکنان مراکز پزشکی از روند نگران کننده ابتلای دوباره افراد به ویروس کرنا خبر داده است. شدت بیماری این افراد در دفعات بعدی به مراتب بیشتر از بار اول بیماری بوده و معمولا به دستگاه تنفس مصنوعی و حتی بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه نیاز پیدا میکنند.
آغاز تولید یک میلیون واکسن احتمالی ویروس کرونا در بریتانیا
اینترستینگ اینجینیرینگ نوشته است:
دانشمندان دانشگاه آکسفورد قصد دارند نزدیک به یک میلیون دوز از واکسن احتمالی بیماری کووید-۱۹ را تولید کنند. نکته جالب اینجاست که هنوز کارایی این واکسن مشخص نشده است. در هر صورت به نظر میرسد این واکسنها تا سپتامبر سال جاری آماده شوند و اگر همهچیز خوب پیش برود، با واکسن احتمالی ویروس کرونا طرف هستیم.
این واکسن آزمایشی تحت نام «ChAdOx1 nCoV-19» شناخته میشود و از نوع ضد ویروس با خواص ژنتیکی است. به صورت کلی نزدیک ۷۰ نوع واکسن احتمالی برای درمان قطعی ویروس کرونا در دست توسعه است که ۵ واکسن آزمایشهای بالینی مقدماتی خود را پشت سر میگذارند. محققین آکسفورد اکنون به دنبال داوطلب برای آزمایش این واکسن احتمالی هستند. آدرین هیل یکی از محققین این دانشگاه میگویند:
ما به کمک شبکهای از تولیدکنندگان در ۷ کشور مختلف شروع به تولید یک واکسن با خطرپذیری و مقیاس بالا کردیم. هدف ما این است که تا ماه سپتامبر که نتایج احتمالی مثبت تستهای ما آماده میشود، یک میلیون واکسن را در اختیار داشته باشیم.
بهداشت , داروی کرونا , ریمیدسیویر , کرونا , کروناویروس , کووید۱۹
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.